Кулінарія

Швидке печиво до чаю за 15 хвилин

Привіт друзі і передплатники мого каналу “Просто,але смачно” Сьогодні я вами поділюся простим рецептом печива, яке приготує навіть підліток.

У мене сьогодні буде готувати дочка (підліток),вона у мене початківець кулінар. Але так як у нас плита газова, до неї я її підпустити не можу .

І вирішили з чоловіком взяти гарну, невеликих обсягів міні – піч. Вибирали довго, звичайно,щоб і ціна була прийнятною і готувати різноманітні страви.

У результаті вибрали міні – піч

Розповім трохи про те, чому ми вибрали саме цю піч.

1. У неї стильний дизайн, виконаний у чорному кольорі.

2. Найголовніше – компактні розміри пристрою,які дозволяють міні-печі вписатися в інтер’єр абсолютно будь-якої кухні ,від самої маленької до великої. Так у нас не велика кухня ,міні – піч нас підійшла ідеально.

3. Ще один великий плюс – внутрішній об’єм камери 36 літрів. Щоб ви розуміли, цього цілком вистачить приготувати апетитну курочку гриль, так як піч обладнана грилем і має три режими роботи

НИЖНІЙ,ВЕРХНІЙ НАГРІВ І СПІЛЬНО ВЕРХНІЙ І НИЖНІЙ

І найголовніші переваги цієї міні-печі:

  • Таймер на 90 хвилин
  • Потужність 1300 Вт
  • Регулювання температури духовки – від 50 до 280 градусів,що дуже важливо
  • Є світловий індикатор

Чому так детально все описав? Тому що у печі одні плюси, за весь час готування у пічці мінусів не знайшла.

А тепер повернемося до нашого рецептом смачного печива, адже готувати ми його будемо як раз в цій міні-печі.

НАМ ЗНАДОБИТЬСЯ:

Яйця – 2 шт

Цукор – 100 г

Сіль – щіпка

Рослинне масло – 90 мл

Борошно – 250 г

Розпушувач – 1 ч. л.

ПРИГОТУВАННЯ

Змішуємо в мисці яйця,цукор і сіль. Перемішуємо до однорідного стану.

Додаємо рослинне масло, перемішуємо, додаємо 2 столові ложки борошна , розпушувач і знову добре перемішуємо.

Тепер додаємо решту борошна (250г),замішуємо м’яке,еластичне тісто (якщо борошна обмаль ,то при необхідності додаємо ще)

Ділимо тісто на 4 частини,робимо з них 4 ковбаски і кожну розрізаємо на 4 – 6 частин .

Викладаємо печиво на деко застелений папером для випічки. У нашій міні-духовки у комплекті є емальований прямокутний лист його цілком вистачити для цього замісу тіста.

Відправляємо лист з печивом випікатися в духовку при температурі 170 градусів до золотистого кольору. Ставимо таймер на 15 хвилин вмикаємо режим верхнього та нижнього нагріву.

Готове печиво перед подачею на стіл можна посипати цукровою пудрою.

Приємного вам чаювання !

Друзі якщо вам сподобався рецепт печива оцініть його лайком. Пишіть побажання або задавайте питання в коментарях. І обов’язково підписуйтесь на мій канал щоб не втратити рецепт і не пропустити новий.

А я вам бажаю як завжди всього самого смачного і до швидких зустрічей в наступній статті!