Швидке печиво до чаю за 15 хвилин
У мене сьогодні буде готувати дочка (підліток),вона у мене початківець кулінар. Але так як у нас плита газова, до неї я її підпустити не можу .
І вирішили з чоловіком взяти гарну, невеликих обсягів міні – піч. Вибирали довго, звичайно,щоб і ціна була прийнятною і готувати різноманітні страви.
У результаті вибрали міні – піч
Розповім трохи про те, чому ми вибрали саме цю піч.
1. У неї стильний дизайн, виконаний у чорному кольорі.
2. Найголовніше – компактні розміри пристрою,які дозволяють міні-печі вписатися в інтер’єр абсолютно будь-якої кухні ,від самої маленької до великої. Так у нас не велика кухня ,міні – піч нас підійшла ідеально.
3. Ще один великий плюс – внутрішній об’єм камери 36 літрів. Щоб ви розуміли, цього цілком вистачить приготувати апетитну курочку гриль, так як піч обладнана грилем і має три режими роботи
І найголовніші переваги цієї міні-печі:
- Таймер на 90 хвилин
- Потужність 1300 Вт
- Регулювання температури духовки – від 50 до 280 градусів,що дуже важливо
- Є світловий індикатор
Чому так детально все описав? Тому що у печі одні плюси, за весь час готування у пічці мінусів не знайшла.
А тепер повернемося до нашого рецептом смачного печива, адже готувати ми його будемо як раз в цій міні-печі.
Рецепт:
- Яйця – 2 шт
- Цукор – 100 г
- Сіль – щіпка
- Рослинне масло – 90 мл
- Борошно – 250 г
- Розпушувач – 1 ч. л.
Приготування
Змішуємо в мисці яйця,цукор і сіль. Перемішуємо до однорідного стану.
Додаємо рослинне масло, перемішуємо, додаємо 2 столові ложки борошна , розпушувач і знову добре перемішуємо.
Тепер додаємо решту борошна (250г),замішуємо м’яке,еластичне тісто (якщо борошна обмаль ,то при необхідності додаємо ще)
Ділимо тісто на 4 частини,робимо з них 4 ковбаски і кожну розрізаємо на 4 – 6 частин .
Викладаємо печиво на деко застелений папером для випічки. У нашій міні-духовки у комплекті є емальований прямокутний лист його цілком вистачити для цього замісу тіста.
Відправляємо лист з печивом випікатися в духовку при температурі 170 градусів до золотистого кольору. Ставимо таймер на 15 хвилин вмикаємо режим верхнього та нижнього нагріву.
Готове печиво перед подачею на стіл можна посипати цукровою пудрою.