Кулінарія

Швидке печиво до чаю за 15 хвилин

У мене сьогодні буде готувати дочка (підліток),вона у мене початківець кулінар. Але так як у нас плита газова, до неї я її підпустити не можу .

І вирішили з чоловіком взяти гарну, невеликих обсягів міні – піч. Вибирали довго, звичайно,щоб і ціна була прийнятною і готувати різноманітні страви.

У результаті вибрали міні – піч

Розповім трохи про те, чому ми вибрали саме цю піч.

1. У неї стильний дизайн, виконаний у чорному кольорі.

2. Найголовніше – компактні розміри пристрою,які дозволяють міні-печі вписатися в інтер’єр абсолютно будь-якої кухні ,від самої маленької до великої. Так у нас не велика кухня ,міні – піч нас підійшла ідеально.

3. Ще один великий плюс – внутрішній об’єм камери 36 літрів. Щоб ви розуміли, цього цілком вистачить приготувати апетитну курочку гриль, так як піч обладнана грилем і має три режими роботи

І найголовніші переваги цієї міні-печі:

  • Таймер на 90 хвилин
  • Потужність 1300 Вт
  • Регулювання температури духовки – від 50 до 280 градусів,що дуже важливо
  • Є світловий індикатор

Чому так детально все описав? Тому що у печі одні плюси, за весь час готування у пічці мінусів не знайшла.

А тепер повернемося до нашого рецептом смачного печива, адже готувати ми його будемо як раз в цій міні-печі.

Рецепт:

  • Яйця – 2 шт
  • Цукор – 100 г
  • Сіль – щіпка
  • Рослинне масло – 90 мл
  • Борошно – 250 г
  • Розпушувач – 1 ч. л.

Приготування

Змішуємо в мисці яйця,цукор і сіль. Перемішуємо до однорідного стану.

Додаємо рослинне масло, перемішуємо, додаємо 2 столові ложки борошна , розпушувач і знову добре перемішуємо.

Тепер додаємо решту борошна (250г),замішуємо м’яке,еластичне тісто (якщо борошна обмаль ,то при необхідності додаємо ще)

Ділимо тісто на 4 частини,робимо з них 4 ковбаски і кожну розрізаємо на 4 – 6 частин .

Викладаємо печиво на деко застелений папером для випічки. У нашій міні-духовки у комплекті є емальований прямокутний лист його цілком вистачити для цього замісу тіста.

Відправляємо лист з печивом випікатися в духовку при температурі 170 градусів до золотистого кольору. Ставимо таймер на 15 хвилин вмикаємо режим верхнього та нижнього нагріву.

Готове печиво перед подачею на стіл можна посипати цукровою пудрою.